World Of Warcraf Ücretsiz Nasıl Oynarım?
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
World Of Warcraf Ücretsiz Nasıl Oynarım?
- TürkW0W Nedir ?
TürkW0W, akademik amaçla Blizzard'ın geliştirdiği sunucu sistemini emule ederek çok kullanıcılı sunucu yazılımlarını inceleyen ve geliştiren bir topluluktur. TürkW0W tamamen iyi niyet, paylaşım ve dostluk üzerine kurulmuş bir oluşumdur. Hiç bir şekilde art niyete göz yummaz.
- TürkW0W'a katılabilmek için neler gerekir ?
Sunucularımızda, açık kaynak koda sahip ve bir kısmını kendimizin geliştirdiği hizmetten faydalanabilmeniz için öncelikle W0W istemcisinin bilgisayarınıza yüklü olması gerekir.
- W0W istemcisini yükledim, peki şimdi?
İstemci sürümünüz TBC 3.1.3 veya WOTLK 3.2.2a olmalıdır. Gerekli yama dosyasını indirerek kurmanız gerekir. Sürümünüz bunlardan farklı ise giremezsiniz.
- Yama dosyasını nereden bulabilirim ?
Tüm diller için yama dosyas?n? aşağıdaki linklerden alabilirsiniz.
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
- Yamayı yüklemeye çalışıyorum fakat hata mesajı alıyorum!
İstemcinizin dil'ine uygun yamayı indirmeli ve kurmalısınız. Dil seçeneği olarak enUS be enGB farklıdır. Dil seçeneğinin enUS veya enGB olduğunu oynunuzun yuklu oldugu klasördeki repair.exe'den bakıp öğrenebilirsiniz.
- Hepsini yaptım, kullanıcı adı ve şifremi nereden alacağım?
Kullanıcı adı ve şifrenizi aşağıdaki linkten alabilirsiniz.
http://www.turkwow.o...ccount/register
Vereceğiniz email geçerli ve kullandığınız email'iniz olmalıdır. Burada sorulan TC Kimlik No, ad, soyad ve doğum tarihini doğru girmeyen arkadaşların hiç bir şekilde başvuruları onaylanmaz. Başvurunuz birkaç saat içerisinde değerlendirilecektir.
- Yukarıdakilerin hepsini yaptım, istemciyi açıyorum ama kullanıcı adımı şifremi kabul etmiyor!!
TurkW0W sunucusuna başlanabilmeniz için ;
c:\Program Files\World of Warcraft\Data\enGB\realmlist.wtf isimli dosyayı açarak içindekileri aşağıdaki şekilde düzenleyin.
(istemcinizin diline göre yukarıdaki enGB yerine enUS dizininde de olabilir.)
set realmlist game.turkwow.org
- TürkW0W'a girdim fakat karekterler hakkında birşey bilmiyorum, ne seçmeliyim ?
Forumu incelerseniz W0W'a ait bir çok bilgiyi bulabilirsiniz.
- Eski bir hesabım var WOTLK' a çevrilmesini istiyorum, ne yapmam lazım?
Boyle bir sorunla karşılaştığınızda www.turkwow.org sayfasından üyelik aldığınız id ve şifre ile giriş yaparsanız karşınıza oyun sürümünü ayarlayacağınız menüler çıkacaktır, bu ayarları kendiniz yaparak oyun hesabınızı değiştirebilirsiniz.
alıntı
TürkW0W, akademik amaçla Blizzard'ın geliştirdiği sunucu sistemini emule ederek çok kullanıcılı sunucu yazılımlarını inceleyen ve geliştiren bir topluluktur. TürkW0W tamamen iyi niyet, paylaşım ve dostluk üzerine kurulmuş bir oluşumdur. Hiç bir şekilde art niyete göz yummaz.
- TürkW0W'a katılabilmek için neler gerekir ?
Sunucularımızda, açık kaynak koda sahip ve bir kısmını kendimizin geliştirdiği hizmetten faydalanabilmeniz için öncelikle W0W istemcisinin bilgisayarınıza yüklü olması gerekir.
- W0W istemcisini yükledim, peki şimdi?
İstemci sürümünüz TBC 3.1.3 veya WOTLK 3.2.2a olmalıdır. Gerekli yama dosyasını indirerek kurmanız gerekir. Sürümünüz bunlardan farklı ise giremezsiniz.
- Yama dosyasını nereden bulabilirim ?
Tüm diller için yama dosyas?n? aşağıdaki linklerden alabilirsiniz.
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
- Yamayı yüklemeye çalışıyorum fakat hata mesajı alıyorum!
İstemcinizin dil'ine uygun yamayı indirmeli ve kurmalısınız. Dil seçeneği olarak enUS be enGB farklıdır. Dil seçeneğinin enUS veya enGB olduğunu oynunuzun yuklu oldugu klasördeki repair.exe'den bakıp öğrenebilirsiniz.
- Hepsini yaptım, kullanıcı adı ve şifremi nereden alacağım?
Kullanıcı adı ve şifrenizi aşağıdaki linkten alabilirsiniz.
http://www.turkwow.o...ccount/register
Vereceğiniz email geçerli ve kullandığınız email'iniz olmalıdır. Burada sorulan TC Kimlik No, ad, soyad ve doğum tarihini doğru girmeyen arkadaşların hiç bir şekilde başvuruları onaylanmaz. Başvurunuz birkaç saat içerisinde değerlendirilecektir.
- Yukarıdakilerin hepsini yaptım, istemciyi açıyorum ama kullanıcı adımı şifremi kabul etmiyor!!
TurkW0W sunucusuna başlanabilmeniz için ;
c:\Program Files\World of Warcraft\Data\enGB\realmlist.wtf isimli dosyayı açarak içindekileri aşağıdaki şekilde düzenleyin.
(istemcinizin diline göre yukarıdaki enGB yerine enUS dizininde de olabilir.)
set realmlist game.turkwow.org
- TürkW0W'a girdim fakat karekterler hakkında birşey bilmiyorum, ne seçmeliyim ?
Forumu incelerseniz W0W'a ait bir çok bilgiyi bulabilirsiniz.
- Eski bir hesabım var WOTLK' a çevrilmesini istiyorum, ne yapmam lazım?
Boyle bir sorunla karşılaştığınızda www.turkwow.org sayfasından üyelik aldığınız id ve şifre ile giriş yaparsanız karşınıza oyun sürümünü ayarlayacağınız menüler çıkacaktır, bu ayarları kendiniz yaparak oyun hesabınızı değiştirebilirsiniz.
alıntı

Admin- Admin

Similar topics» Ücretsiz Grafik İstekleri Hakkında!
» Mod Nasıl Hesaplanır
» Replayları Nasıl izlerim
» Egzersiz Nasıl Yapılır
» Namaz Nasıl Kılınır?
» Mod Nasıl Hesaplanır
» Replayları Nasıl izlerim
» Egzersiz Nasıl Yapılır
» Namaz Nasıl Kılınır?
1 sayfadaki 1 sayfası